2016. július 18., hétfő

500 kanapé 4000 nm-en

Bútortenger, ameddig a szem ellát. Új kanapé és ülőgarnitúra az Ön ízlése szerint: egy használt kanapé áráért, azaz a szokásos bolti ár közel feléért! Legyen klasszikus 3-2-1 elrendezésű vagy modern L, esetleg U alakú, nálunk tuti meglesz. A budapesti bútor áruházunk kínálata imponáló:
500 kanapé van általában 4000 nm-en!

Úgy tapasztaljuk, hogy manapság az érdeklődő az ülőgarnitúra alatt sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, illetve ha ágyneműtartó is van hozzá, akkor még nagyobb a sikere a vásárlóknál. Ha a sarokülő garnitúra mind jobbra, mind balra szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy egy esetleges lakásátalakításnál vagy költözésnél megváltoztassuk a kanapé állását az új szempontok alapján, egyszerű átszereléssel.

500 kanapé 4000 nm-en
500 kanapé 4000 nm-en 

Mi nem webáruházként üzemelünk, hanem raktárként: Magyarország egyik legnagyobb kanapé, ülőgarnitúra lerakata és elosztó központja egyben. Azt valljuk, hogy jobb, ha a vevő magának leteszteli a bútort (pl. ráül), mielőtt megvásárolja és hazaviszi, így nem látatlanban rendel. Nem a legolcsóbb, "fapados" kategóriájú áruról, hanem közép-, felső-közép, olykor felső kategóriás ülőgarnitúrákról és kanapékról van szó.

Alacsony árak, nagy választék!


További részletek: www.kanape.net